Het is ongelooflijk wat je met ons eten allemaal in beweging zet. Dankzij KarWij kies je voor lokale productie, bio- of ambachtelijke kwaliteit en bied je meer kansen aan onze mensen.

KarWij gelooft zoveel mogelijk in eigen ambachtelijke, biologische of lokale productie van groenten, fruit en vlees. We halen onze kolen, prei en aardappelen niet van het schap, maar uit de grond.

Voor ze op je bord belanden, zitten onze tomaatjes lekker aan de struik, niet in een kartonnen doosje. Wat we zelf niet kweken of oogsten, komt via onze partners op jouw bord.


Naast ambachtelijk brood van ComPani kun je genieten van het bio-brood van KarWij. Dat is gekneed door ons bakkersteam in onze bakkerij. Gebakken zonder verbeteraars, toevoegingen,  genetisch gemanipuleerde enzymen en gisten. Alleen de liefde van de bakker voegen we toe aan ons deeg. Laat dat maar eens rijzen.


De schil van een appel of de bladeren van een bloemkool bieden de beste bescherming voor al die kostbare vezels, vitaminen en mineralen die erin zitten. Als het niet moet, gaan we er geen plastic jasje rond draaien. In onze hoevewinkel streven we ernaar om groenten en fruit zoveel mogelijk in hun natuurlijke verpakking aan te bieden.

De hoevewinkel verkoopt groenten en fruit, geen plasticberg

KarWij heeft een boerderij met melkkoeien, schapen en kippen. Terwijl zij grazen en scharrelen, groeien onze gewassen op 100 hectare landbouwgrond. Hier ontluikt onze verse bioteelt. En natuurlijk ook ons verhaal. Want niet alleen onze groenten, ons fruit en onze dieren willen keihard groeien. Onze mensen met hun bijzondere talenten willen dat ook.

KarWij heeft een eigen ecosysteem van boerderij, bio-tuin, bio-bakkerij en hoevewinkel, maar ook van drie bistro’s, een eetkafee, een bakkerij en koffiehuis waar je geniet van onze gerechten én van de wetenschap dat je met elke hap bijdraagt aan meer kansen voor meer mensen. Dat smaakt altijd naar meer.

KARWIJ produceert voeding op een duurzame, eerlijke, integere en gezonde manier. De producten uit onze keten bieden we aan in ons eigen ecosysteem van winkels en horeca. Zo slagen we erin om voeding van het zaadje in de grond tot je bord op de tafel te brengen. Daarbij laten we niet alleen groenten, fruit en vee groeien. Maar ook mensen. KARWIJ werkt met mannen en vrouwen die net zo hard willen groeien als de groenten in onze biotuin.


Elke voedselkilometer die we kunnen vermijden, levert ingrediënten op die verser, gezonder en duurzamer op je bord komen. Daarom schakelen we de tussenstappen zoveel mogelijk uit. Alleen zo krijg je kraakverse, eerlijke producten. Patatjes zitten trouwens veel liever in een hete oven dan in een koude vrachtwagen.

6

KarWij is een merk voor oprechte voeding, dranken en horeca van

De Winning